La corte de Faraón

Opereta bíblica en un acte i cinc quadres, amb llibret de Guillermo Perrín i Miguel de Palacios i música de Vicente Lleó. La corte de Faraón és una comèdia musical que barreja elements d’opereta, sarsuela, revista i inclús cuplé. Es caracteritza pels seus diàlegs plens d’insinua- cions i connotacions sexuals, cançons “picants” i situacions pròpies de vodevils. Les seves referències musicals la converteixen en alguns moments en una paròdia de l’òpera Aida de Verdi.

L’acció comença en l’Egipte Faraònic, on el Faraó i la seva dona esperen l’arribada del valent General Putifar per a oferir-li en matrimoni a la bella Lota. El General es queda impressionat de la bellesa de la seva promesa i li encantaria concedir-li tots els seus desitjos… però ningú sap que una ferida de guerra l’impossibilita de complir els seus deures maritals. A partir d’aquí, se succeiran tot un seguit de situacions rocambolesques i divertidíssimes on Putifar intentarà amb totes les seves forces ocultar el seu “petit defecte”, situacions on es veurà directament implicat José, el seu atractiu esclau, per qui se sentiran atretes moltes dones… i algun home també!

Agombola distribueix l’espectacle La corte de Faraón.
Podeu demanar més informació a través del formulari de contacte o trucant al telèfon 669 951 287.

_fitxa artística

Intèrprets:
LOTA:
Alicia Ferrer-Charo Tris- Eva Mateu CASTO JOSÉ: Joan Garrido
PUTIFAR: Lluís Sintes – Manel Esteve – Albert Estengre
SUL VEDETTE: Lloll Bertràn
FARAÓ: Vicens Esteve – Juan Carlos Roca FARAONA: Mali Corbacho – Núria Dardinyà RAQUEL: Mireia Dolç – Cristina Gómez SACERDOT: Josep Jarque
VÍDUES: Núria Dardinyà, Cristina Gómez, Neus García
ARIKÓN: Dani Bernabé
COPERO: Adrià Fornos
SETÍ: Joan Miquel Rodriguez
SELHÀ: Jordi Panadès
DEESA ISIS: Naama Vivancos
MOMIA: Javier Prados
ISMAELITA: Arnau Castro

Més de 14 professionals d’orquestra en directe, 6 ballarins, cor de 16 cantants i figurants!

Escenografia: Ramon Aumedes
Disseny de vestuari: Amadeu Farré Maquillatge i estil·lisme: Berta Sallent Realització de vestuari: Clap Realitzacions S.L.
Disseny i realització de vestuari (ballarins i cors): cia. Milnotes – Montse Bellot Coreografies: Eva Maria Sendarrubias- Ballet Evna
Tècnica vocal: Núria Dardinyà
Ajudant de direcció: Dani Bernabé
Direcció musical: Daniel Pérez
Direcció artística general: Joan Garrido