agombolaserveis culturals

Agombola Serveis Culturals és una nova empresa plena d’experiència. Després de dotze anys portant la gerència i distribució de la companyia de teatre Els Joglars, decideixo muntar la meva pròpia empresa de Serveis Culturals.

Agombolar és una paraula preciosa que vol dir acollir, ajudar, acompanyar i aquesta és meva missió: acompanyar les companyies que confien en aquest projecte.

Ajudar a companyies d’arts escèniques a distribuir els seus espectacles, ajudar-les a arribar al seu públic, acompanyar-les en tot el procés de creació, producció, distribució, a demanar subvencions, millorar la seva presència a les xarxes socials per arribar encara més lluny, el que calgui!

_serveis:

Producció i distribució d’espectacles

Gestió d’esdeveniments

Gestió de subvencions

Coordinació de gires nacionals i internacionals


Alba Espinasa Galitó

Vaig néixer l’any 1980 a Barcelona i sempre m’ha agradat el món de l’espectacle, he fet teatre amateur i coral durant molts anys. Vaig estudiar Comunicació Audiovisual i un postgrau en Producció i Comunicació Cultural. Al 2021 vaig acabar el Màster en Gestió Cultural de la UOC. A part d’això no he parat mai de formar-me en idiomes, en màrqueting cultural, en gestió de públics, en xarxes socials, etc.

Durant aquests anys he treballat de periodista, en producció audiovisual, publicitat, en gestió i producció d’esdeveniments, en moda, en educació, una mica de tot… Però fa més de 15 anys que em dedico a les arts escèniques. La meva escola en aquest sector han estat els anys que vaig passar a la companyia Els Joglars portant la distribució, la comunicació i la gerència en general.

He participat en diferents produccions i organitzat gires nacionals i internacionals. He participat en diferents fires com ara Fira Tàrrega, Fira Mediterrània, Mercat de Música Viva, Mercartes, Bis Nantes (França), CINARS (Canadà), MADFeria, SPAF (Xina),…

Gràcies a aquestes experiències, he muntat Agombola Serveis Culturals per poder col·laborar amb companyies diferents i ajudar-les a portar les seves produccions allà on vulguin arribar.

Formo part de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) i de l’Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE) i del Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya (CDAEC).

De moment han confiat en Agombola Serveis Culturals companyies com “David Moreno Cia i Cristina Calleja”, “Cia Pepa Plana“, “Milnotes”, “La petita malumaluga”, “Clownic”, “Divinas”, “La Brutal”, “La Ruta 40”, “La volta al món en 80 ties” i moltes altres.

Fotografia de David Ruano. Arxiu Els Joglars.