Agombola al “Primer encuentro on line de Mercartes 2021”

El proper dimarts 15 de desembre a les 12:00 h Agombola Serveis Culturals participarà a la Primera Trobada on line Mercartes 2021. Serà el primer de diverses trobades amb els quals pretenem oferir la oportunitat de conèixer en detall com serà la celebració d’aquesta 9a edició del Mercat de les Arts Escèniques i les diferents activitats que estan programades. En definitiva, l’objectiu és començar a preparar des d’aquest mateix moment -i amb la participació de tots- l’agenda de treball d’aquesta trobada professional que, com saps, se celebra el 2, 3 i 4 de març de 2021 a Fira de Valladolid .

En aquesta primera trobada on line oferirem les claus de dues de les activitats de Mercartes: “facilitadors” i “Padrins i Padrines”.

Per a això comptarem amb la participació, per una banda, de Gonzalo Andino (Facilitador en les edicions de 2018 i 2021) i de Maria López (Padrina en l’edició de 2018); de l’altra, ens acompanyaran Alba Espinasa, que ens explicarà com va ser la seva experiència al 2018 en l’activitat “facilitadors”, i Luis Gonzalo Sánchez, que farà el mateix sobre l’activitat “Padrins i Padrines”.