Hotel Christmas de Clownic a Reus

La companyia Clownic ens vol ajudar a passar millor aquest Nadal diferent amb el seu humor! Els dies 8, 9 i 10 de gener presentaran la seva nova proposta especial per aquestes festes al Teatre Bravium de Reus.

L’antic Hotel Overlook vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha sigut un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d’obrir les portes de l’hotel en plena pandèmia i just durant les festes nadalenques. Està totalment convençut del gran èxit de: HOTEL CHRISTMAS. 

Hotel Christmas és el particular homenatge al Tricicle prenent com inspiració la imatge dels personatges principals que la sèrie “Tres estrelles” i també la pel·lícula “Palace” ens van deixar gravada a la retina quan érem petits. 

Clownic va ser creat pel famós trio català i durant molts anys va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Després d’aquella etapa vàrem començar a fer els nostres propis espectacles de creació, però sempre hem tingut molt presents els nostres orígens i el Tricicle ha continuat essent la nostra influencia més important.

Aviat farà deu anys que vam separar els nostres camins i ara que han anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre homenatge i agrair que ens dediquem a la comèdia gestual, en gran part, gràcies a ells. 

Seguim amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme boig, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l’Hotel Christmas.

Entrades a la venta aquí!