Hotel Flamingo

Hotel Flamingo és el nostre particular homenatge als nostres pares teatrals, Tricicle. Clownic va ser creat pel famós trio català i durant molts anys va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Fa 10 anys vàrem començar a fer els nostres propis espectacles i ara que Tricicle ha anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre’ls-hi aquest homenatge i agrair tot el que hem heretat d’ells. GRÀCIES, TRICICLE!

L’antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d’obrir les portes de l’hotel en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l’Hotel Flamingo.

Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie “Tres estrelles” ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, hem creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d’un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment.

Seguim amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme trepidant, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l’Hotel Flamingo.

Agombola distribueix l’espectacle Hotel Flamingo.
Podeu demanar més informació a través del formulari de contacte o trucant al telèfon 669 951 287.

_fitxa artística

Autors: Edu Méndez, Gerard Domènech i Carles Bigorra
Direcció: Clownic
Actors: Gerard Domènech, Carles Bigorra i Edu Méndez
Vestuari: Leo Quintana
Escenografia: Eudald Ferré
Fotografia i disseny gràfic: Agnès Olivé
Atrezzo: Joan Ribes
Vídeo: Agnès Olivé
Col·labora: Teatre La Defensa Agrària.
Producció: GAGMAN PRODUCCIONS S.L.