La Ruta 40 comença temporada a la Sala Beckett

La Ruta 40 presenta la seva última producció a la Sala Beckett (Barcelona) del 19 de gener al 14 de febrer. Es tracta de l’obra Els Subornats que es podrà veure dins del Cicle Lluïsa Cunillé.

Quatre personatges es troben de manera clandestina –o potser es refugien– a la cabina de projecció d’un cinema decadent, a punt de tancar per sempre les portes. Amb un to de cinema negre i una aparent trama de corrupció, l’obra ens parla de mons irrecuperables i d’aquelles decisions que posen en perill el nostre benestar.

La Ruta 40, que va ser companyia resident a la Sala Beckett la temporada 2018-19, proposa ara aquest projecte de la mà de dues creadores de sòlida i brillant trajectòria: la dramaturga Lluïsa Cunillé i la directora Lurdes Barba. El resultat és Els subornats, una obra escrita expressament per als actors de la companyia, amb la incorporació de l’actriu Àurea Márquez. L’espectacle es va estrenar al Temporada Alta 2020.

Alberto Díaz farà les funcions del 20 al 31/01 i Xavier Ripoll farà les funcions del 03 al 14/02. Sergi Torrecilla farà les funcions del dia 20/01 i els dissabtes i diumenges, i Jaume Ulled farà la resta de funcions.

Venta d’entrades i més informació dels horaris aquí!