Sacarina de La Ruta 40 a Barcelona Districte Cultural

El Barcelona Districte Cultural torna amb una novena edició després d’haver arribat a 100.000 espectadors durant les vuit primeres edicions. La programació d’aquest cicle organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona té la voluntat d’arribar a públics amplis i diversos, d’aquí la seva heterogeneïtat i la convivència entre títols adreçats a públics adults i a públics familiars.

I una de les propostes que es podran gaudir als centres cívics barcelonins amb entrada gratuïta serà SACARINA de La Ruta 40! Es podrà veure el dia 25 de febrer al Centre Cívic de Sarrià, el dia 24 de març al Centre Cívic Sandaru i el dia 23 d’abril, el dia de Sant Jordi, al Centre Cívic Urgell.

Si no la veu podeu gaudir a El Maldà, no us la perdeu al Barcelona Districte Cultural. Les entrades són gratuïtes però s’ha de fer la reserva prèvia d’entrades per poder donar compliment als aforaments que en cada moment determinin les autoritats sanitàries. Podeu fer-ne reserva a través del web o directament als centres.