Hotel Flamingo

Hotel Flamingo és un espectacle d’humor sense paraules amb tres personatges, un cap de recepció i dos mossos d’equipatge que, desesperats, surten al carrer a la recerca d’hostes. Si els clients no venen al nostre hotel, l’hotel sortirà al carrer per anar a buscar els clients. Però no se n’acaben de sortir i per tal de vèncer l’avorriment trobaran mil maneres de jugar i faran plorar de riure grans i petits amb les
seves excentricitats.

Hotel Flamingo és el nostre particular homenatge al Tricicle, l’any que han anunciat la seva retirada dels escenaris. Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie “Tres estrelles” ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, hem creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d’un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment.

La millor manera de mostrar aquest espectacle, és portar-lo al carrer per tal que el públic se’l trobi per sorpresa tal com nosaltres ens trobàvem aquells espectacles i sèries a la TV quan només hi havia tres canals.
Inaugurem així una nova branca de la companyia, Clownic Street, amb la creació del nostre primer espectacle pensat per ser representat als carrers i places.
Seguim amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme boig, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l’Hotel Flamingo.